TRANSFERI

Sport: Barcelona za 33 milijuna eura dovodi beka iz Championshipa

Foto: Getty Images/Guliver Image

BARCELONA je prodala Nelsona Semeda Wolverhamptonu za 40 milijuna eura i Ronald Koeman je u potrazi za novim desnim bekom.

Španjolski mediji jučer i danas pisali su da je transfer 19-godišnjeg Sergina Desta iz Ajaxa gotova stvar i da će američki reprezentativac doći na Nou Camp za 20 milijuna eura.

No, Sport je danas objavio priču prema kojoj je Barcelona sve dogovorila s Maxom Aaronsom, sjajnim 20-godišnjim bekom Norwich Cityja koji je prošle sezone ispao iz Premiershipa. Aarons je navodno pristao na sve Barcine uvjete, ali trenutačno traju pregovori s Norwichem o načinu transfera.

Barca želi posudbu

Naime, Barcelona bi Aaronsa uzela na posudbu i to bi platila određeni iznos. Norwich nema ništa protiv, ali u ugovor želi uvaliti klauzulu prema kojoj bi Barca sljedećeg ljeta imala obvezu otkupa ugovora za 33 milijuna eura. Prema drugoj verziji Barcelona bi odmah platila Aaronsa 33 milijuna eura.

U prošloj sezoni, u kojoj je Norwich imao strašno puno pehova s ozljedama i ispao je iz lige, mladi engleski reprezentativac bio je uz Teemua Pukkija najbolji igrač. Propustio je samo dvije utakmice zbog žutih kartona, a kad je igrao nije izlazio iz igre svih 90 minuta.

Ronald Koeman ne računa na Sergija Roberta, koji je trenutačno jedini desni bek u momčadi i traži nova rješenja. Moguće je da dođu i Dest i Aarons, ali bi Englez u toj kombinaciji sigurno došao samo na posudbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.