Split izgubio od Cibone i ostao bez Subotića

SPLIT se pred gotovo praznom Spaladium Arenom nije uspio suprotstaviti Ciboni. 2500 ljudi gledalo je uvjerljivi poraz domaćih košarkaša rezultatom 73:65. Cibona je već nakon prve četvrtine imala plus osam, a tu je prednost zadržala do kraja i zasluženo slavila.

Vukove su predvodili Anderson sa 18 i Homan sa 14 koševa, dok je vrlo dobar bio i Davor Kus sa 13 ubačaja. Ostali su odigrali točno onoliko koliko je bilo potrebno... Ekipu Splita također su predvodili stranci, koji su ubacili većinu koševa "žutih". Johnson je loptu kroz obruč provukao 25 puta, Gordon je dodao 19 koševa, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv realno kvalitetnije Cibone.

No, poraz od Vukova nije jedina vijest koja je danas uzdrmala Splićane. Nakon nekoliko mjeseci navlačenja i povuci-potegni odnosa s upravom, generalni menadžer Slobodan "Piksi" Subotić odlučio je da napušta KK Split. Slobodna Dalmacija javlja kako su u Piksijevoj odluci prevagnuli nemogući uvjeti za rad pa je zbog toga odlučio napustiti momčad prije kraja sezone. Subotić zbog toga navodno nije ni bio prisutan na večerašnjoj utakmici protiv Cibone.

P.V.
Foto: Vladimir Dugandžić / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.