HRVATSKA REPREZENTACIJA

Spektakl u Puli: Legende Hrvatske protiv Luce Tonija, Elbera i ostalih Bavaraca

Foto: TZ Istra

NOGOMETNE legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, ako ne bude nepredviđenih problema, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa koji priprema Turistička zajednica Istarske županije. Antički amfiteatar tako će prvi put postati nogometno borilište ili, preciznije, zbog nedostatka prostora, malonogometno.

Turistička zajednica Istarske županije objavila je danas da će neke od legendi Bayerna koje će nastupiti u Puli biti: Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler i Marcel Witeczek. 

Neki od nogometaša koji će predstavljati Hrvatsku su Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan i Ognjen Vukojević. 

Arena će se preurediti za odigravanje utakmice

U parteru Arene postavit će se malonogometni teren veličine 40 puta 20 metara. Ulaznice će se prodavati na internetu i na blagajni ispred Arene, a prodaja bi trebala krenuti sljedećeg petka. Cijene ulaznica još nisu poznate. Prihodi će biti usmjereni u humanitarne svrhe. 

Između utakmica doživljaj će upotpuniti glazbeni program i brojni performansi, a nakon proglašenja pobjednika u VIP Lounge Areni nastavit će se zabava i druženje uz DJ animaciju.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na ticketshop.hru, na svim Tisak Media prodajnim mjestima te na blagajni ispred Arene na dan događaja. Organizator, TZ Istarske županije, osigurava svima jedno nezaboravno i neponovljivo iskustvo.

Raspored događanja:

20:00 - 20:30 Revijalne mini utakmice mališana
20:30 Najava cijelog događaja s prezentacijom partnera i sponzora
         Prezentacija svih ekipa (2 ekipe Vatrenih i 2 ekipe Bayern Münchena)
         Ždrijeb ekipa 
20:50 - 21:15 Prva polufinalna utakmica
21:20 - 21:45 Druga polufinalna utakmica
21:45 - 21:55 Glazbeni program/Performance
22:00 - 22:25 Utakmica za treće mjesto
22:30 - 22:55 Finalna utakmica

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada
Druženje i zabava uz DJ-a u VIP lounge Areni

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.