Spektakl u Areni: Ray Sefo uzbuđen zbog borbe s Cro Copom

LEGENDARNI kickbokser i borilačka ikona, Ray Sefo, je preko svog službenog Twittera potvrdio meč protiv Cro Copa u zagrebačkoj Areni 10. ožujka.

Nakon što je jučer objavljeno da će se u glavnom meču spektakla “Cro Cop Final Fight” boriti upravo Filipović i Sefo, Novozelanđanin je na svom Twitteru napisao:

“Evo malo dobrih vijesti za sve vas. Moja borba s Mirkom “Cro Copom”, je potvrđena za 10. ožujak.”

Da se bori u Zagrebu, potvrdio je svojim prijateljima i na Facebook profilu: “Familijo, prijatelji i fanovi sa svih strana svijeta, imam nešto za podijeliti s vama. Borit ću se protiv Mirka Cro Copa u njegovom rodnom gradu u Zagrebu u Hrvatskoj 10. ožujka. Vrijeme je za povratak i jako sam uzbuđen zbog toga!”

U komentarima njegovih prijatelja na Facebooku može se vidjeti da svi zaista nestrpljivo iščekuju ovaj meč i da su oduševljeni povratkom Sefa u ring.

U utorak, na press konferenciji u hotelu Sheraton, Filipović će i službeno najaviti svoj prvi dvoboj u Hrvatskoj od kada je postao svjetska borilačka super zvijezda. Organizatori Final Fighta će javnosti otkriti i ostale parove super jakog turnira gdje će nastupiti K-1 zvijezde poput Daniela Ghite, Mourada Bouzidija i Freddyja Kemayja.

U bogatoj K-1 karijeri Ray Sefo je odradio 78 mečeva ubilježivši 56 pobjeda (uz 38 nokauta) i 21 poraz. Ima iskustva u profesionalnom boksu, slobodnoj borbi, ali i prenošenju znanja na druge. Sefo već neko vrijeme radi kao glavni boksački trener u Xtreme Couture timu u Las Vegasu. U najboljim danima je žario i palio japanskim K-1 ringovima. On je naime peterostruki svjetski Muay Thai prvak i osmerostruki finalist prestižnog K-1 World Grand Prixa. U karijeri je pobjeđivao borce kao što su Jerome LeBanner, Peter Aerts, Mark Hunt, Mike Bernardo i Stefan Leko. Mnogi će ga uvijek pamtiti upravo po meču s Huntom koji upada među top tri najbolja K-1 dvoboja svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.