Spektakl nogometnih legendi u Dubaiju: Ian Rush protiv Baresija i Maldinija

OSAM  profesionalnih momčadi i osam momčadi nogometni legendi ovoga će vikenda nastupati na "Emirates Airline Dubai Football 7s". Spektakl počinje u petak, a od profesionalnih klubova sudjelovat će AC Milan, Arsenal, Brondby, Blackburn Rovers, Celtic, Feyenoord, Leeds i Olympiacos.

Što se tiče legendi, oni su se okupile sa svih strana svijeta, a uključuju nekadašnje velikane Milana, Arsenala, Chelsea, Liverpoola itd (Ian Rush, Paolo di Canio, Kerry Dixon, Paolo Maldini, Franco Baresi).

"Bit će vrlo zabavno sresti nekadašnje suigrače i nakon dugo godina opet zaigrati s njima. Jako se radujem ovom", rekao je bivši švedski internacionalac Anders Limpar.

Organizatori su prezadovoljni kako za sada ovaj projekt napreduje i kako se njihova ideja tako dobro prihvatila u svijetu. Cilj im je od ovog događaja napraviti svjetski spektakl i zabavu za ljude svih generacija.

"Sigurno smo kako će gledatelji prije svega vidjeti fantastičan nogomet i kako će se sjajno zabaviti. Doveli smo dosta kvalitetnih svjetskih momčadi  i velike legende iz nogometne povijesti, ističe Mattar.

"Posebno nam je drago što će na turniru sudjelovati i momčad Ujedinjenih Arapskih Emirata koja je igrala na SP 1990. godine", dodao je jedan od organizatora spektakla Mohammed .

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.