Špansko Sjever pobjednik drugog malonogometnog turnira "Ponos grada mog"

DRUGI malonogometni turnir ''Ponos grada mog'' završio je pobjedom momčadi Špansko Sjever. S prijavljenih 57 kvartovskih momčadi za ovogodišnje izdanje nadmašeno je 40 prijava prošle godine.

Pobjednička momčad turnira Špansko Sjever, uz godišnju titulu najbolje zagrebačke kvartovske momčadi, osvojila je glavnu nagradu u novčanom iznosu od 10.000 kuna, dok je Zagrebačka pivovara osigurala i nagradni iznos od 40.000 kuna koji će pobjednička momčad utrošiti na humanitarno i društveno-angažirani projekt u svome kvartu, a prema zajedničkom dogovoru momčadi i članova Mjesnog odbora koji upravlja kvartom. Naime, momčad je odlučila novac donirati trima obiteljima u kvartu kojima je financijska pomoć najpotrebnija,

Darko Staneković, direktor turnira ''Ponos grada mog'', izjavio je:

"U proteklih nešto više od mjesec dana 57 momčadi prošlo je našim terenima, bilo je senzacionalnih pobjeda, poraza, ali i odlične atmosfere između momčadi i navijača. Okupili smo momčadi iz većine zagrebačkih kvartova, a zanimljivo je kako je titulu najbolje ponijela momčad iz Španskog koja graniči s najboljom prošlogodišnjom momčadi, onom iz Malešnice. Pripreme za sljedeću godinu počinju uskoro i doista ne bismo trebali imati razloga ne vjerovati kako smo vratili nogomet na kvartovska igrališta jer brojka od 57 prijavljenih momčadi doista govori mnogo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.