SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Španjolski golman-golgeter: Tko je rekao da Hrvati ovaj SP ne igraju kod kuće?

Foto: HRS

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje

SKIDA čak 47 posto udaraca koji idu u okvir njegovog gola, a pogađa i protivnički. Makedoncima je zabio dva s gola na gol.

Gonzalo Perez de Vargas (28) jedna je od najvećih uzdanica Španjolske u večerašnjem derbiju SP-a s Hrvatskom od 20:30 u Münchenu. 

Aktualni prvak Europe sa Španjolskom i dvostruki klupski prvak Europe s Barcelonom kratko je komentirao jučerašnju laganu pobjedu nad Makedonijom (32:21):

"Znali smo da ćemo na vrijeme prelomiti utakmicu i uhvatiti Makedonce u naš žrvanj, ali ta utakmica je nebitna u usporedbi s onim što nas čeka danas. Utakmica s Hrvatskom za nas je sve. Pobjeda tu otvara nam mnoge mogućnosti i donosi ogroman moralni podstrek.

Također, znamo da je Hrvatska, kojoj su glavni aduti Šego i Duvnjak, drugačija od one reprezentacije koja je prošle godine pala pod pritiskom igranja kod kuće na EP-u kojeg je bila domaćin. 

Ali opet, kada pogledam malo kakva je atmosfera ovdje u Njemačkoj na utakmicama Hrvatske, moram se zapitati jesam li u krivu. Pa na svakoj utakmici je toliko Hrvata kao da smo u njihovoj zemlji. Međutim, to nam je samo motiv više da pobijedimo."

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.