LIGA PRVAKA

Španjolske naslovnice: Sheriff primijenio svoj zakon i priveo realovce

MOLDAVSKI Sheriff u drugom je kolu grupne faze Lige prvaka do sudačke nadoknade senzacionalno držao bod u Madridu protiv Reala, a onda mu golčinom Sebastiena Thilla uzeo sva tri. Momčad koja je u play-offu izbacila Dinamo ostala je sama na vrhu skupine D s maksimalnim učinkom, u koji je uključena uvodna pobjeda protiv Šahtara.

Španjolska je javnost s nevjericom ispratila sinoćnji ishod iz Madrida, a njihovi su se mediji očekivano na naslovnicama igrali imenom gostujućega kluba.

"Sheriff nametnuo svoj zakon", stoji na naslovnici Asa, koji piše kako su Moldavci pobijedili Madriđane, koji su mislili da će lako do bodova. Napominje da je Real imao 31 udarac, a trebao je penal da zabije jedini gol.

U ostalim crticama iz sadržajnog tjedna Lige prvaka As spominje Atleticov preokret protiv Milana i pobjedu Messija nad Guardiolom te podsjeća da će Barcelona protiv Benfice danas igrati na stadionu na kojem je od Bayerna izgubila 8:2.

Mundo Deportivo na naslovnici piše "Zaustavio ih Sheriff" iako se u ovom kontekstu može prevesti i s "priveo". Također izdvaja kako je Real protiv skromnih Moldavaca uspio postići gol samo iz penala.

Marca je jedina smatrala da je pobjeda Atletica u Milanu zaslužila jednak prostor na naslovnici kao Realov kiks. "Poraz i pobjeda", riječi su koje dominiraju njenom naslovnicom.

Marca kaže da je Real izgubio nevjerojatnu utakmicu i naglašava kako je Atletico u Milanu slavio zahvaljujući dvama golovima u samoj završnici. U manjoj je mjeri zastupljen Leo Messi, za kojeg piše da je golčinom pobijedio Guardiolu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.