Izgubili su od Reala, ali Olimpico ih je ispratio pljeskom

FOTO: Getty Images / Guliver Image
 
UNATOČ dobroj igri i ogromnoj želji Roma je morala potpisati poraz od 2:0 pred raspoloženim Realom, koji je golovima Cristiana Ronalda (57.) i rezerviste Jesea (86.) praktički završio posao u osmini finala. Rimljani su bili na visokoj razini, no to nije bilo dovoljno da uzdrmaju Luku Modrića, Matea Kovačića i ostatak posade Zinedinea Zidanea.
 
"Nismo bili pravi i koncetrirani poput Reala, u tome je razlika. Nakon prvog gola momčad se povukla, a kod drugog plašljivo reagirala i to nas je koštalo na kraju. Stvorili smo prigode za gol, ali ih nažalost nismo iskoristili. Svi igrači su osobno pružili sve od sebe, no to u konačnici nije bilo dovoljno. Ipak su nas navijači pozdravili pljeskom, što ohrabruje pred izazove u talijanskoj ligi", rekao je trener Luciano Spalletti.
 
Neutješni Pjanić: Razočaran sam. Preplašili smo Real
 
Miralem Pjanić vodio je velike bitke na sredini terena sa Modrićem, a nakon svega ne miri se s porazom.
 
"Rezultat ne oslikava pravo stanje stvari, jer smo zaslužili zabili barem jedan gol. Znamo da smo igrali protiv sjajne momčadi i trener nas je upozorio da su opasni iz kontri, a onda smo tako i primimo prvi gol. Razočaran sam. Preplašili smo Real hrabrom igrom, ali nismo zabili taj gol. Oni su pokazali da su velika momčad jer su zabili iz poluprilika", kazao je Pjanić, najgore ocijenjeni igrač od strane "Gazzette dello sport".
 
Florenzi: Nema predaje
 
Kapetan Rome Alessandro Florenzi smatra da su Talijani odigrali najbolju utakmicu u sezoni.
 
"Nedostajalo je sreće. Bili smo ravnopravni sastavu koji će se boriti za naslov u Ligi prvaka. Kod gola Ronalda nažalost nisam mogao ništa. No, borili smo se do kraja i navijači su to prepoznali. Nema predaje ni u uzvratu", zaključio je Florenzi.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.