RUKOMET

Snoop Dogg i Kevin Hart zaigrali rukomet, oglasio se i Karabatić

Foto: Getty Images/Guliver Image/Screenshot

NIKOLA KARABATIĆ, jedan od najboljih rukometaša na povijesti, podijelio je na svojem Twitter profilu uistinu nesvakidašnji video.

Na njemu svjetski poznat reper Snoop Dogg i jedan od najpoznatijih komičara Kevin Hart komentiraju i igraju rukomet. Francuski reprezentativac oduševljeno je napisao uz video: "Rukomet dolazi!"

Emisija je inače emitirana na NBC Sportsu, a prenio ju je i Rukometni savez SAD-a. Ovaj video će koristiti u promotivne svrhe kako bi potaknuli interes i razvoj rukometa u državi. Debata o SAD-u i rukometu u sportskoj javnosti traje već par godina. Dio američkih sportskih analitičara uvjeren je da bi dominirali u sportu uz samo nekoliko godina prave selekcije i treninga, što je izazvalo oštre reakcije iz Europe.

Prošle godine je popularna emisija Highly Questionable na američkoj televiziji ESPN trivijalizirala rukomet kao sport uz tvrdnju da bi Amerikanci s LeBronom Jamesom i bivšim quarterbackom Jayom Cutlerom osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Na to je reagirao NBA košarkaš Jusuf Nurkić koji im je poručio da govore gluposti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.