Slavni Argentinac: Zbog Cassana sam želio porazbijati svlačionicu

Foto: Epa

BIVŠI reprezentativac Argentine Walter Samuel u intervjuu za Gazzettu najavio je derbi Serie A između dva njegova bivša kluba - Intera i Rome.

Samuel je u karijeri igrao za Newell's Old Boys, Bocu Juniors, Romu, Real Madrid i Basel, a najbolje dane u karijeri imao je u Interu s kojim je 2010. osvojio Ligu prvaka.

Samuel je 2000. došao u Romu, sjajnu i moćnu Romu, Romu za koju su tada igrali Totti, Candela, Cafu, Batistuta, Emerson, Montella, Delvecchio, Tommasi i Cassano. Već prve godine osvojio je naslov prvaka.

Embed from Getty Images

U razgovoru s novinarom Gazzette Samuel se prisjetio nekih anegdota iz rimskih dana, a glavni akter njegove priče je Antonio Cassano, koji ga je svojevremeno znao sramotiti na treninzima.

Na pitanje koji mu je suigrač iz Rome pravio najviše problema, Samuel je odmah rekao Cassano.

"Na treningu sam ga zatvorio uz liniju i pomislio sam kako nema prostora napraviti bilo što. Jednim dodirom - samo jednim, on se okreće i bježi mi. Ni danas ne razumijem kako je to napravio. U svlačionici me je uništavao zbog toga i svi su se smijali. Želio sam sve porazbijati", prisjetio se Samuel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.