HRVATSKA KOŠARKA

Slavica se u novom klubu zadržao tek jedan dan: "Mislio sam da sam sve vidio..."

Igor Soban/PIXSELL

TALENTIRANI šibenski košarkaš Nik Slavica zadržao se u Interu iz Bratislave samo jedan dan. Kako je objavljeno na klupskim stranicama slovačkog prvaka za čijim je kormilom hrvatski trener Aramis Naglić, Nika je u srijedu iz Zagreba dovezao vozač.

Potom je 22-godišnji košarkaš odradio popodnevni trening i večerao s ekipom, da bi nakon toga izjavio da je pod dugoročnim pritiskom te je u razgovoru s Naglićem i direktorom Michalom Ondrušom izrazio želju da se vrati kući.

Sljedeće jutro već je bio u autobusu za Zagreb.

"Ne mogu prosuditi motive i razloge koji su ga doveli do tako snažne želje da se nakon tako kratkog vremena vrati kući. Mislilo sam da sam sve prošao u košarci, ali ovo... Ovo me iznenadilo", u nevjerici je odmahnuo glavom Michal Ondruš, generalni direktor žuto-crnih, piše klupski portal i nastavlja:

"Unatoč činjenici da je rani odlazak Niku Slavici prouzrokovao poteškoće u Interu, želimo da ovaj talentirani igrač nađe mir kod kuće, u Hrvatskoj, i da u budućnosti ispuni svoj neosporni talent, za koji su mu stručnjaci donedavno predviđali veliku budućnost."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.