Škorić potpisao za novi klub

Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

DOSADAŠNJI kapetan Osijeka Mile Škorić i službeno je postao član kineskog superligaša Cangzhou Mighty Lionsa. Nakon dugog putovanja na Daleki istok, prošao je liječnički pregled i potpisao ugovor na dvije plus jednu godinu, kako je unaprijed bilo i dogovoreno, objavili su na stranicama Osijeka.

Škorić će biti jedan od petorice stranaca, koliko ih je u Kini maksimalno dopušteno u igračkom kadru, i odmah se stavlja na raspolaganje stručnom stožeru. Inače, tamošnje prvenstvo starta sredinom travnja i do tada će se bivši bijelo-plavi imati vremena bolje upoznati sa svojim novim suigračima i trenerima, kao i sa zahtjevima koji ga očekuju na terenu.

Kapetan u 152 utakmice

Škorić se od Nogometnog kluba Osijek oprostio na posljednjoj utakmici protiv Šibenika u Gradskom vrtu. Tada je zasluženo dobio ovacije Kohorte i svih navijača na tribinama. U Osijeku je proveo čak 14 sezona. Klupski je rekorder u eri hrvatske državne samostalnosti s 337 natjecateljskih nastupa, a čak u njih 152 je nosio kapetansku vrpcu.

"Osječkoj legendi i ovom prilikom zahvaljujemo na svemu što je pružio u dresu najdražeg kluba, uz najbolje želje za nastavak karijere i nove izazove koji je pred njim", poručili su iz Osijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.