Sjetni Olić: U subotu igram posljednju utakmicu pred HSV-ovim navijačima

"ON TRČI i trči, zabija i zabija", napisali su za Ivicu Olića u Hamburger Abendblattu. Hrvatski je nogometaš još jednom zadivio sve nastupom protiv Bochuma u dvoboju 32. kola.

Bila je to njegova pretposljednja utakmica u dresu HSV-a na hamburškoj Nordbank Areni. Zabio je dva gola u 3:1 pobjedi. U subotu će se protiv navijača oprostiti domaćim dvobojem protiv Koelna.

"Imam još dvije utakmice za odigrati u HSV-u. Želim protiv Koelna postići još par golova i onda se, nakon svega, zahvaliti prekrasnoj hamburškoj publici na svemu što mi je pružila. U subotu protiv Koelna igrat ću svoju posljednju domaću utkamicu za HSV", sjetno je kazao hrvatski reprezentativac, strijelac devet prvenstvenih i 24 ukupno gola u HSV-ovu dresu tijekom sezone.

"Moramo spasiti sezonu i osigurati Ligu prvaka", dodao je.

"Trener Martin Jol trebao bi svog superprofesionalca u dvoboju protiv Kölna izvući iz igre desetak minuta prije kraja utakmice i priuštiti mu oduševljeno zahvaljivanje publike. Ivica je zaslužio ovacije 48.000 ljudi s tribina Nordbank Arene”, dodaje se u tekstu, čiji autor Ivicu Olića s pravom uzdiže zbog, u doslovnom prijevodu, "konjskih pluća". 

M.Š./Totalsport
Foto: AFP
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.