Siromašni trećeligaši prihod od ulaznica doniraju maloj Mili

Grafika: NK Neretvanac Opuzen 1923

U AKCIJU prikupljanja pomoći za liječenje teško bolesne Mile Rončević uključili su se i trećeligaški klubovi, oni koji svake sezone jedva krpaju kraj s krajem.

Na današnjim utakmicama 3. HNL Jug Kamen - Primorac BNM, Uskok - Hrvace, Neretva - GOŠK Du, a u nedjelju Urania - Zmaj i Neretvanac - Split sav prihod od ulaznica uplatit će se na račun Mile Rončević.

Svi ovi klubovi koji su aktivni na društvenim mrežama objavili su postove u kojima pozivaju navijače, ali i one koje nogomet previše ne zanima da dođu na stadione u Klisu, Metkoviću, Ivanbegovini, Opuzenu i Baškoj Vodi te kupnjom ulaznice učine dobro djelo.

U akciju su se uključili i Solin i Šibenik te će sav novac s njihovog derbija također ići u ovu humanitarnu svrhu. Pomaže i Društvo prijatelja Hajduka Osijek koje je na aukciju stavilo Jairov dres koji je Brazilac nosio na utakmici.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.