Sigurdsson: Možda još dvojica, trojica igrača mogu i moraju dati više

Foto: Epa

U SUSRETU 3. kola skupine A olimpijskog turnira rukometaša hrvatska reprezentacija je pobijedila Njemačku s 31:26 pa nakon tri susreta ima dvije pobjede i poraz, baš kao i Njemačka.

Nakon mršave pobjede protiv Japana i poraza od Slovenije, hrvatski rukometaši su napokon odigrali sjajnu utakmicu porazivši do tada neporažene Nijemce.

Sigurdsson zadovoljan

''Protiv Slovenije igrali smo samo periodički dobro, sad smo bili na viskom nivou svih 60 minuta. Imali smo odličan tempo, brzo smo se vraćali u obranu, koja je bila čvrsta. Dečki su bili koncentrirani i borili se jedan za drugog. Je li to prekretnica nakon slabijeg ulaska u turnir?

Nadam se da jest, to ćemo pokušati i pokazati. Ova pobjeda ipak ne znači ništa ako ne nastavimo ovako. Svi imamo iste šanse, svi mogu proći i ispasti. Kompletna je momčad bila dobra, možda još dvojica, trojica mogu i moraju dati više. Protiv Šveđana moramo isto ovako. Danas idemo rano u krevete, sutra se rano dižemo i 'snimamo' Šveđane. Oni su vrlo brzi, brze su im kontre i to će biti naša najveća briga", nakon utakmice rekao je hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson za HRT.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.