boks

Shields: Ja sam broj jedan. Ivana, ovo ti je za sladoled. Neću ga

Foto: Getty Images

IVANA HABAZIN nije uspjela osvojiti naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji.

Hrvatska boksačica poražena je od Amerikanke Claresse Shields. Ona je slavila jednoglasnom odlukom sudaca nakon 10 rundi i 20 minuta borbe.

Kod dvojice sudaca je Amerikanka dobila sve runde, a jedan sudac je jednu od 10 rundi dodijelio Ivani.

"Ja sam broj jedan, najbrži šampion u povijesti! Obitelj mi je tu, i brat je došao", naglasila je Shields nakon meča i tako podsjetila na skandal koji se dogodio prije tri mjeseca kad je baš njezin brat pretukao Ivaninog 71-godišnjeg trenera Jamesa Alija Bashira.

Bashir nije mogao biti s Ivanom u kutu tijekom meča, ali se oporavio i bodrio je iz prvih redova.

"Nije bilo kako sam htjela, a nadam se će se Ivana sad vratiti kući u Hrvatsku i biti prvakinja neki drugi put, ali protiv nekog drugog. Ja sam broj jedan", dodala je Shields.

Amerikanka se osvrnula i na show koji je Habazin priredila na vaganju kad je pitala Shields želi li malo sladoleda, aludirajući na njene probleme s kilažom.

"Uzvratila sam joj za sladoled na vaganju. Ne, neću sladoled! A onaj udarac kojim sam je rušila bio je udarac kroz nju, ne u nju. To mi je savjetovao trener. Što dalje? Ma, ni jedna boksačica nije spremna za mene, ona mi ništa nije mogla", zaključila je Claressa Shields.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.