Sevilla pobijedila drugu utakmicu u nizu i pobjegla s dna tablice

Foto: EPA-EFE

ČINI se da je Sevilla napokon djelomično izašla iz rezultatske krize. Izabranici Jorgea Sampaolija su u prošlom kolu La Lige slavili protiv Girone, a sada su u utakmici 19. kola pred vlastitim navijačima deklasirali Elche 3:0 i tako skočili na 13. mjesto tablice.

Podsjetimo, Sevilla je nakon katastrofalnog starta sezone bila na rubu ispadanja, što je svojim poslom platio trener Julen Lopetegui, a na njegovo mjesto došao je povratnik na klupu andaluzijskog velikana, Argentinac Sampaoli. U 19 utakmica od povratka Sampaoli je upisao osam pobjeda.

Današnja utakmica nije bila neizvjesna. Za vodstvo je u 29. minuti zabio Marokanac Youssef En-Nesyri, a Elcheov Pedro Bigas je u 41. dobio crveni karton. Brojčana nadmoć je ekspresno iskorištena, Marcos Acuna je u 43. minuti zabio za povećanje vodstva.

Konačnih 3:0 postavio je En-Nesyri u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a najbolji igrač utakmice uz Marokanca je bio Acuna, koji je asistirao za prvi gol. Ivan Rakitić odigrao je nešto više od sat vremena. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.