Seeley odradio prvi trening s Medvjedima: "Došao sam u odličan klub sa sjajnim navijačima"

RICHARD SEELEY, novo pojačanje obrane Medveščaka odradio je prvi trening sa svojom novom momčadi. Medvjedi su vježbali na Medveščaku, a nakon treninga 30-godišnji Kanađanin je popričao s novinarima. Seeley je inače na probi u Medveščaku, klub će još odlučiti hoće li ostati u Zagrebu.

"11 godina igram hokej i ovo je prvi put da sam u Zagrebu. Čuo sam za Medveščak, kako ne. Znam da je to odlično organiziran klub sa sjajnim navijačima i atmosferom na utakmicama", počeo je Seeley.

U bogatoj karijeri Seeley je igrao u sjevernoameričkoj AHL ligi, njemačkom DEL-u, te ligi EBEL braneći boje Vienna Capitalsa i Black Wingsa iz Linza.

"S Bradom Smythom sam igrao u Kanadi, a Aaron Fox mi je bio suigrač u Vienna Capitalsima. Poznajem i Joela Prpića. Razgovarao sam s njima i drago mi je da ćemo biti u istoj momčadi."

Što možemo očekivati od nove momčadi Richarda Seeleyja?

"Želimo otići što je moguće dalje, za početak to je playoff."

Kanađanin je proteklu sezonu imao velikih problema s koljenom.

"Prošle godine sam bio ozlijeđen, posljednju utakmicu sam odigrao u prosincu, dakle 11 mjeseci sam van leda. Imao sam problema s koljenom, a ozljeda je bila takva da mi je trebao dugi oporavak jer sam se morao vratiti 100 posto spreman. Sad je sve u redu, nema više nikakvih problema", zaključio je 30-godišnji branič.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.