Sarajevo u derbiju šokiralo Zrinjski u 90. minuti. Rendulić pred otkazom?

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Sarajeva pobijedili su na stadionu Asim Ferhatović Hase u derbiju 7. kola Premijer lige BiH ekipu Zrinjskog rezultatom 1:0 i tako preuzeli vrh prvenstvene ljestvice. Pogodak odluke pao je u 90. minuti nakon što je Zlomislić u svom šesnaestercu srušio Penarandu, a sudac Luka Biblija bez puno razmišljanja pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Renan Oliveira.

Još i prije ove utakmice su u medijima u Bosni i Hercegovini krenule priče o tome da se sprema smjena Krunoslava Rendulića s klupe Zrinjskog, a te glasine su sada pojačane nakon novog poraza. Navodi se da hrvatskom stručnjaku ni povijesni ulazak u skupine europskih natjecanja nije dovoljan zalog za ostanak u klubu. Te glasine je prije utakmice sa Sarajevom komentirao i sam Rendulić.

"Nismo bili na nivou, u odnosu na prikazano nismo zaslužili osvojiti ni bod. Ljudi su skloni dramatiziranju, nitko nije pitao kako to mi igramo dobro kad smo imali veliki niz pobjeda. To, očito, nije vijest. Otkako sam ja tu, ekipa je u deset mjeseci jednom odigrala loše i to nije čudo ni za puno bolje ekipe", rekao je Rendulić tada pa dodao:

"Ja sam puno puta gledao City da igra Bože sačuvaj, pa nikom ništa, je li tako? Forma je nešto što ide gore-dolje, desio nam se kolektivni podbačaj, ali to nije smak svijeta. To je loše, ali nema nikakve dramatike. Postoje treneri koji su dobili otkaz i koji će dobiti otkaz. Ja radim svoj posao kao da ću ostati sto godina tu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.