Sampaoli: Pobjeda nad Dinamom učinit će nas jačima

Foto: Getty Images / Guliver Image

SEVILLA je svladala Dinamo 4:0 u Andaluziji i osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka dva kola prije kraja. Španjolska momčad je, nakon pobjede u Zagrebu, uspjela ponovno slaviti protiv hrvatskog prvaka.

"Ovu utakmicu pobijedili smo sigurno, a ona će nas učiniti još jačima za nadolazeće izazove i sve ono što nas čeka u budućnosti. Kada ovako pobjeđujete u Ligi prvaka, onda se imate pravo nadati plasmanu u sljedeću fazu natjecanja. Igramo dobro, vodeći smo u skupini, ali i dalje ćemo se grčevito boriti za svaki bod u Ligi prvaka", rekao je trener Jorge Sampaoli, pohvalivši Brazilca Gansa...

"Odigrao je jako dobru utakmicu nakon što dugo nije igrao, dobro je razigravao napadače, imao jako dobrih rješenja u završnom dodavanju".

Sergio Escudero zabio je drugi gol nakon asistencije Vitola u 66. minuti, čime je praktički zatvorio utakmicu i osigurao pobjedu.

"Jako sam sretan, željeli smo pobjedu, a ostvarili smo je uvjerljivo. Odigrali smo kompletnu utakmicu i nismo Dinamu dopustili nikakve prilike za iznenađenje. Ova momčad raste i bit će još bolja tijekom sezone", uvjeren je Escudero.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.