Sammir Dinamu: A gdje sam ja? Sve je to velika laž. Lažovi, sram vas bilo

Foto: Marko Prpić/Pixsell

HRVATSKI prvak GNK Dinamo objavio je na društvenim mrežama fotografiju u kojoj prikazuje svoje stare i legendarne desetke, kao i novu - Martina Baturinu. Na fotografiji mladi Baturina gleda u desetke Štefa Lamze, Marka Mlinarića, Zvonimira Bobana, Edina Mujčina, Luke Modrića i Lovre Majera, a ta je objava jako zaboljela Sammira (35).

"A gdje sam ja?"

Sammir, nekadašnji broj 10 Dinama, oglasio se Instagram storyjem. "A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi", napisao je bivši hrvatski reprezentativac. U komentarima je dodao: "A gdje sam ja? Hahah, sram vas bilo!" Sammir je za Modre igrao u dva navrata. Prvi put od 2007. do 2014., a drugi put 2017. godine. U prvom navratu je bio jedan od najboljih Dinamovih igrača.

S Dinamom je osvojio 15 trofeja

Odigrao je 280 službenih utakmica i zabio 65 golova. S Dinamom je osvojio 15 trofeja. Sammirov posljednji klub bila je Lokomotiva, za koju je igrao do 2019. do 2021. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je sedam utakmica, a u Europi je još igrao za španjolski Getafe. Za Hrvatsku je nastupao na Mundijalu 2014. u Brazilu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.