Sagadin trener Zadra i sljedeće sezone!

SLOVENSKI stručnjak dobio je povjerenje vodstva kluba te će imati priliku sa Zadranima napraviti još bolji rezultat u sezoni 2009./2010. Sagadin je potpisao ugovor na još godinu dana te će sada tijekom ljeta u miru moći složiti momčad koja bi trebala biti još jača u odnosu na ovogodišnju.

Podsjetimo, Zadar je u sezoni 2008./2009. izrotirao čak tri trenera. Nakon Petrovića i Pleslića doveden je trofejni Slovenac Zmago Sagadin koji je napravio bitan pomak prema naprijed, ali nije uspio u ostvarenju glavnog cilja, a to je plasman na regionalni Final four i borba za mjesto koje vodi u Euroligu.

"On je potpisao ugovor za sljedeću sezonu i bit će naš trener i dogodine. Kao što sam već kazao, napravio je dobar posao u kratko vrijeme i ono što mi mislimo je to da je on najbolje rješenje za nas i naše navijače, a u krajnjoj liniji najbolji je izbor i za naš klub. Zmago je pokazao da je vrhunski stručnjak i od njega možemo očekivati samo bolje", rekao je za Zadarsport Branko Ljubičić, glasnogovornik zadarskog kluba.

Za očekivati je rekonstrukciju momčadi u ljetnom prijelaznom roku, obzirom da je puno toga zakrpano nakon raznih igračkih odlazaka i dolazaka tijekom Zadrove sezone pune turbulencija.

M.Š.
Foto: Vladimir Ivanov (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.