TRANSFERI

Ruski mediji: Ćorluka se oprostio od drage obitelji da bi prešao najvećem rivalu

Foto: REUTERS/Evgenia Novozhenina

"DRAGA OBITELJI, nije mi lako ovo napisati...", tako je Vedran Ćorluka počeo jučerašnje obraćanje navijačima Lokomotiva iz Moskve.

Kapetan i legenda kluba u kojem je devet godina, s kojim je osvojio jedan ruski naslov i tri kupa te za koji je odigrao 234 utakmice, dirljivo se oprostio od Lokomotiva koji napušta po završetku ugovora 30. lipnja. 

Međutim, ruski mediji primijetili su kako Ćorluka, usprkos tome što napušta klub u kojem proveo najveći dio karijere te tome što mu je 35 godina, prilikom oproštaja od Lokomotiva nije objavio i kraj karijere.

Na to su dodali da je za njega ozbiljno zainteresiran Dinamo Moskva, veliki rival Lokomotiva. Klub u kojem je Nikola Moro, još jedan bivši igrač zagrebačkog Dinama, prema pisanju ruskih medija nudi Ćorluki dvogodišnji ugovor s plaćom od 1.2 milijuna eura po sezoni.

Da ovo nije samo novinarska glasina, svjedoči i komentar Ćorlukinog agenta Stepana Levina: "Vedran će brzo donijeti odluku gdje će dalje. Ima vrlo zanimljive opcije u ruskoj Premier ligi, ali i u drugim državama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.