RUSIJA - EGIPAT OD 20 SATI Svi čekaju Salaha

Foto: Index

UTORAK u 20 sati rezerviran je za početak drugog kola Svjetskog prvenstva. Domaćin Rusija igra susret protiv Egipta na stadionu Krestovskij u Sankt Peterburgu. Enrique Caceres iz Paragvaja određen je za suca utakmice.

Rusija je sa stilom otvorila 21. Svjetsko nogometno prvenstvo. Uvjerljiva pobjeda nad slabašnom reprezentacijom Saudijske Arabije omogućila im je odličnu gol-razliku i nešto mirniji nastavak natjecanja po skupinama. Ipak, pobjeda je odnijela i jednu žrtvu. Možda i najbolji ruski igrač, Alan Džagoev, otpao je do kraja prvenstva zbog ozljede i time zadao brige izborniku Stanislavu Čerčesovu. 

Cijeli Egipat, ali i svjetska javnost želi odgovor na samo jedno pitanje. Je li spreman Mohamed Salah? Faraon je propustio prvi susret protiv Urugvaja koji je Egipat na kraju izgubio golom u samom finišu utakmice. Povratak Salaha drastično podiže šanse Egipta, jer Urugvaj je ipak s dužnim poštovanjem domaćinima najjača ekipa u skupini, a pobjede protiv Rusije i Saudijske Arabije vode ih dalje.

Na pitanja novinara o Salahu, vratar i kapetan Rusije Igor Akinfejev samo je kratko odgovorio: "Želim li da Salah igra? Iskreno, ne znam kako odgovoriti. Svejedno mi je dokle god mi slavimo na kraju."

Potencijalne postave:

Rusija (4-2-3-1): Akinfejev; Žirkov, Ignjaševič, Kutepov, Fernandes; Zobnin, Gazinjski; Čerišev, Golovin, Samedov; Smolov

Egipat (4-2-3-1): El-Shenawy; Fathy, Gabr, Hegazi, Shafy; Hamed, Elneny; Said, Trezeguet; Salah; Mohsen

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.