TRANSFERI

Rummenigge znakovito odgovorio na pitanje dolazi li Brozović u Bayern

Foto: Gulliver / Getty Images

KARL-HEINZ RUMMENIGGE, predsjednik Bayerna, u intervjuu za talijanski Tuttosport dobio je pitanja o stavu prvaka Europe prema hrvatskim igračima Intera.

Ivan Perišić jako je dobro odigrao sezonu na posudbi u Bayernu, tijekom koje je trostrukoj kruni pridonio s osam golova i deset asistencija u 35 nastupa. Bayern ima pravo prvokupa Interovog krilnog napadača, ali još to nije iskoristio. Njemački i talijanski mediji pišu da Bayern želi zadržati Perišića, ali samo ako bi za njega platio daleko manje od 20 milijuna eura, koliko Inter traži. To pravda time što Perišić ima 31 godinu te što njegov klub ne računa na njega, pa bi zbog navedenih razloga morao smanjiti cijenu. 

Rummenigge ovako komentira situaciju s Perišićem: "Ivan je bio dobar tijekom prošle sezone i s njim smo podigli tri trofeja. Još nismo odlučili što s njim. U vrijeme koronavirusa moramo paziti kako se ponašamo na tržištu, ali ima još vremena da odlučimo što ćemo s Perišićem. U vezi s tim sam u kontaktu s Marottom, Interovim glavnim operativcem i mojim dobrim prijateljem."

Što se tiče Brozovića, talijanski mediji pišu da su se čelnici Intera i Bayerna prošlog tjedna sastali u Njemačkoj i pregovarali o transferu ključnog igrača Nerazzurra. Brozović igra u životnoj formi, ali dojam da je nakon pet i pol godina zasićen limitiranim Interom i željan trofeja pojačao je komentarom na Instagramu. Navijač Intera napisao je ispod slike na Instagramu na kojoj se Brozović odmara s obitelji: "Sretni blagdani, poluigraču, nadam se da je tvoja budućnost daleko od Intera." Brozović je samo kratko odgovorio: "Nadam se."

Ništa više o njemu nije rekao ni Rummenigge kada ga je novinar Tuttosporta pitao pregovaraju li Bayern i Inter oko Brozovića. "Nemam komentara", bio je kratki, ali znakoviti odgovor predsjednika Bayerna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.