Rukometaše na Plesu dočekalo dvadesetak navijača

Foto: Screenshot

>>> KOMPLETAN RASPORED, REZULTATE, ANALIZE I REAKCIJE IZ NJEMAČKE PRATITE NA INDEXOVOJ TEMI ZA SP. 

HRVATSKA rukometna reprezentacija se nakon osvajanja 6. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj u nedjelju poslijepodne vratila u Zagreb.

Izbornika Červara i igrače na Plesu je dočekalo 20-ak navijača koji su uglavnom skandirali "Lino! Lino!". 

"Najvažnije smo ostvarili, a to je plasman u olimpijske kvalifikacije. Bilo nam je jako teško jer smo na prvenstvo išli bez šest standardnih igrača, a tijekom natjecanja smo ostali i bez Cindrića. Ponosan sam na dečke jer su pokazali karakter. Već sam rekao da ću ovdje biti još samo ovu godinu, a onda ćemo naći nasljednika", rekao je hrvatski izbornik.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Kao sportaši ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali glavni cilj smo ostvarili. Mislim da smo imali fantastičan turnir i da smo napravili dobru momčad koja je spoj iskustva i mladosti. Kiksali smo protiv Brazila i Njemačke. Žao mi je jer smatram da smo mogli barem u polufinale", dodao je Igor Karačić.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.