Rudi Voeller: Ukoliko ne uspijemo zadržati Kroosa, dovodimo Milana Badelja

NJEMAČKI Bayer iz Leverkusena, trenutno trećeplasirana momčad Bundeslige, zainteresiran je za kupovinu Dinamova veznjaka Milana Badelja.

Prema pisanju njemačkih medija, Apotekari su već ranije prema Maksimirskoj uputili službeni upit o cijeni mladog nogometaša, međutim navodno je opet došlo do uspostave kontakata. Za sada nije poznato koliko Mamići traže za Badelja, no izvjesno je kako će Mamić morati odustati od slaganja momčadi za sljedeći sezonu, tako što će je graditi oko Badelja.

Badelj je u ovoj sezoni jedan od najboljih Jurčićevih nogometaša, a zabio je deset golova i dodao dvije asistencije u nešto više od 30 utakmica. Prema Transfermarktu, Badelj već vrijedi oko tri milijuna eura i nema sumnje da će izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić najmanje tražiti desetak.

"Povratak Tonija Kroosa u Bayern bit će veliki udarac za nas na kraju sezone i nema sumnje da moramo razmišljati o pojačanjima. Sve ćemo pokušati da ga zadržimo, međutim ukoliko se to ne dogodi, okrenut ćemo se novim opcijama, prvenstveno Dinamovcu Milanu Badelju", rekao je sportski direktor Apotekara Rudi Voeller.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.