Rost otišao u kino, posvadio se s Labbadijom pa napustio HSV

GOLMAN njemačkog nogometnog Bundesligaša HSV-a, Frank Rost demonstrativno je napustio momčad nakon što je disciplinski kažnjen od strane kluba.

"Grijeh" vratara sa četiri nastupa za Elf bio je taj što je dan prije prvenstvenog susreta protiv Mainza (poraz Hamburžana 1:0) s nekolicinom suigrača pohodio kino-predstavu, te se na taj način, očito, ogriješio o klupski pravilnik.

"Borba Titana" ime je kino-hita kojeg je Rost u društvo suigrača pogledao u dvorani udaljenoj 500-tinjak metara od hotela Grand Elysee u kojem je momčad bila smještena. Svi su se u hotel vratili u 22.40 sati, odnosno 20 minuta unutar dozvoljenog vremena, no problem je nastao zbog toga što trener o izlasku ništa nije znao.

"Želim istaknuti da igrači koji su bili sa mnom ne trebaju snositi nikakvu kaznu, sve ovo bila je moja ideja. Napuštam momčad", riječi su 36-godišnjeg Rosta.

"Postoje kodeksi ponašanja momčadi koja je u trening-kampu. Svi mogu u kino, ali tek nakon što za to dobiju dozvolu. Ipak, ne razumijem zašto je reagirao napuštanjem momčadi", veli trener Bruno Labbadia.

HSV ovog četvrtka očekuje prvi polufinalni okršaj Europa lige protiv Fulhama u Hamburgu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.