Rooney: Dva igrača Španjolske me podsjećaju na Ronalda i mene

Foto: EPA

ENGLESKA i Španjolska će u nedjelju u 21 sat na Olimpijskom stadionu u Berlinu igrati finale Europskog prvenstva. Španjolci će tražiti svoju četvrtu europsku titulu po kojoj bi na vječnoj listi prestigli Nijemce i osamili se na vrhu, dok Englezi traže prvo europsko zlato.

Rooney je postao zvijezda prije 20 godina

Utakmicu je za španjolski Mundo Deportivo najavio legendarni engleski napadač i najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda Wayne Rooney. Englez je status zvijezde zaradio upravo na Europskom prvenstvu prije 20 godina u Portugalu i sada je kao glavne prijetnje po Engleze istaknuo dva mlada španjolska krilna napadača: 

"Lamine Yamal me podsjeća na ono kakav sam ja bio na Euru 2004. - tinejdžer koji sjajno igra. Nico Williams je izuzetan, podsjeća me na Cristiana Ronalda kad je bio mlad. On je krupniji dečko, uzima loptu i ponekad se previše trudi i želi sve odjednom, ali obično donosi prave odluke. On je nevjerojatna prijetnja u situacijama jedan na jedan, a također zabija golove.

Engleska će se morati dobro braniti na bokovima protiv Španjolske jer su dva mlada krila njihova glavna prijetnja. Engleska mora biti vrlo oprezna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.