Ronaldu je ukrao gol u Beogradu. Borussia: Izbacio nas je iz Lige prvaka

Foto: Profimedia

DANNY MAKKELIE, nizozemski sudac poznat po kiksevima u velikim utakmicama, s tom praksom nastavio je i u uzvratu osmine finala Lige prvaka, Chelsea - Borussia Dortmund 2:0. Domaćini su gol za konačan rezultat, nadoknadu minusa iz prve utakmice te prolazak u četvrtfinale postigli iz dvojbenog penala. Borussia ogorčeno tvrdi da nije smio biti ponovljen, nego da je trebao biti dosuđen indirekt za nju jer je prilikom Havertzovog šuta s 11 metara u kazneni prostor utrčalo nekoliko igrača Chelseaja.

Zvijezda Dortmunda: Sudac je krivi za naš poraz. Svi su vidjeli što je napravio

To je razbjesnilo Borussiju. Emre Can, njen ključni igrač, nakon utakmice je izjavio: "Sudac je krivi za naš poraz, nemamo tu što pričati. Svi su vidjeli što je napravio. Naravno, tko god iskreno želi vidjeti. Sudac je bio bezobrazan prema nama. Ne razumijem zašto je ponovio penal s obzirom na to da je prilikom njegovog izvođenja u našem kaznenom prostoru bilo nekoliko igrača Chelseaja. Makkelie je imao pogrešan odnos prema nama tijekom cijele utakmice, nismo zaslužili ovakav opraštaj od Lige prvaka."

Borussijina bijesna objava je hit

Viralan je postao Borussijin komentar na službenim klupskim društvenim mrežama kada je sudac donio spornu odluku. "ŠTO, MOLIM!?!" napisali su u njemačkom velikanu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI HAVERTZOV PENAL.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI HAVERTZOV PENAL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.