Ronaldo prvi put progovorio o aferi silovanje: "Imam ljude koji se brinu o tome"

Foto: Epa

MANCHESTER UNITED i Juventus od 21 sat na Old Traffordu igraju 3. kolo Lige prvaka.

Ronaldo se vratio u Manchester, klub u kojem je postao igrač i, očekivano, bio je glavna zvijezda. Portugalac je stao pred novinare na jučerašnjoj presici i prvi put je konkretno progovorio o teškim optužbama za silovanje. Do sada je na optužbe odgovarao jedino preko društvenih mreža.

"Znam da sam primjer. Znam, sto posto. Na terenu i izvan njega. Zato sam uvijek nasmijan i sretan, čast mi je što igram u fantastičnom klubu i što imam fantastičnu obitelj. Imam četvero djece, zdrav sam. Imam sve. Za sve ostalo me nije briga. Odlično sam", rekao je Ronaldo pa je nastavio:

"Ne slušate što vam pričam. Ja sam sretan čovjek. Dali smo izjavu prije dva tjedna, nisam kriv. Ne želim lagati u ovoj situaciji. Moji odvjetnici su sigurni, kao i ja. Najvažnije je da ja uživam u nogometu i životu, a za sve ostalo imam ljude koji se brinu za moj život. Istina je uvijek na prvom mjestu", rekao je Portugalac.

Afera u kojoj 34-godišnja Kathryn Mayorga optužuje Cristiana Ronalda za brutalno silovanje šokirala je dobar dio javnosti. Mayorga tvrdi da ju je Ronaldo u ljeto 2009. silovao u hotelu nakon što je odbila seks s njim, a kasnije ga je za silovanje prijavila i policiji. Navodno su se nagodili izvan suda, ali devet godina kasnije ona želi istjerati pravdu. 

Odvjetnik Cristiana Ronalda potvrdio je nedavno da je njegov klijent potpisao izvansudsku nagodbu s Kathryn Mayorgom koja ga je optužila da ju je silovao u hotelu u Las Vegasu 2009. 

"Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje", rekao je Peter Christiansen.

Odvjetnik 33-godišnjeg nogometaša Juventusa kaže da je Portugalac pristao platiti 375 tisuća dolara na nagovor svojih savjetnika. 

"To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama."

Ronaldo tvrdi da su oboje željeli seks do kojeg je došlo te su se potom vratili u noćni klub u kojem su zajedno proveli još nekoliko sati.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.