Ronaldinho: Da, moj sin je potpisao za Barcelonu. Priča se nastavlja

Foto: Instagram

LEGENDARNI Brazilac Ronaldinho je potvrdio da će njegov sedamnaestogodišnji sin Jooo Mendes potpisati ugovor s Barcelonom. Mladi nogometaš je prošao na probi u klubu gdje mu je otac legenda i pokušat će na Camp Nouu opravdati velika očekivanja. 

''Mogu potvrditi da će Joao potpisati za Barcelonu. Barcelona je oduvijek bila dio mog života i mog srca, a sada se ta priča nastavlja kroz mog sina'', rekao je Ronaldinho za RAC1.

Joao igra na poziciji napadača, a s 14 godina potpisao je za Cruzeiro. Dok je igrao za Cruzeiro, dugo je sakrivao identitet kako ne bi dobivao prednost nad drugim igračima samo zato što mu je otac legenda. Brazilski mediji navode da je htio svoj put izgraditi samo svojim zaslugama, a tako je donio i odluku da ode na probu u Barcelonu.

Ipak, još je daleko od toga da uopće zaigra za Barcelonu, a kamoli da nadmaši očeve uspjehe. Podsjetimo, Ronaldinho je za Barcelonu odigrao 210 utakmica u kojima je zabio 95 golova, a osvojio je Ligu prvaka i dvije titule prvaka Španjolske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.