DINAMO ZAGREB

Romeo Jozak ne vraća se u Dinamo. Otkrio je zašto

Foto: Zeljko Lukunic /Pixsell

SAMO nekoliko dana nakon što su se pojavile glasine kako će se Romeo Jozak vratiti u Dinamo i preuzeti funkciju sportskog direktora, sam stručnjak je to opovrgnuo.

U razgovoru za Sportske novosti objasnio je kako se ne vraća na Maksimir, barem zasad.

"Zahvaljujem se predsjedniku Barišiću na pozivu i Dinamu na ponudi za funkciju sportskog direktora. Kao dinamovcu nije mi lagano to reći, ali trenutno nije zrelo vrijeme za moj povratak. Iskreno se veselim povratku jednog dana, kada me i ako Dinamo bude opet trebao, jer je funkcija u Saudijskoj Arabiji trenutno preozbiljna i s ljudske i s profesionalne strane da samo tako iznenada odem", poručio je.

Mamićev čovjek od povjerenja

Romeo Jozak je godinama bio šef Dinamove Akademije, a već je ranije obavljao dužnost sportskog direktora kluba. Jozak je godinama bio čovjek od velikog povjerenja Zdravka Mamića. Toliko su bili bliski da je Jozak čak imao utjecaj i na to tko će biti izbornik reprezentacije. Nakon razlaza s Modrima 2017. odlučio se na samostalnu trenersku karijeru. Vodio je poljsku Legiju i bio je izbornik reprezentacije Kuvajta.

Izvori iz medija rekli su da je nedavno viđen u Međugorju, gdje se vidio sa Zdravkom Mamićem. Zasad još uvijek nije poznato je li problem prilikom njegovog odlaska radio saudijski klub ili se njegova vizija nije poklapala s onima koji vladaju Dinamom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.