TRANSFERI

Romano: Conte u Tottenham dovodi dva igrača za 80 milijuna eura

Foto: EPA

TOTTENHAM u posljednjem kolu Premier lige mora pobijediti otpisani Norwich kako bi osigurao četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka. Antonio Conte uspio se probiti ispred Arsenala, Manchester Uniteda i West Hama te zgrabiti posljednju poziciju koja donosi plasman u najelitnije klupsko nogometno natjecanje. 

To znači da će Conte i Spursi uskoro u pravi šoping. Fabrizio Romano donosi da će Tottenham otkupiti Dejana Kuluševskog (22) iz Juventusa i Cristiana Romera (24) iz Atalante. Za ta dva igrača Englezi će Talijanima platiti 80 milijuna eura. Conte je zadovoljan obojicom mladih nogometaša i oko njih planira graditi Spurse budućnosti.

Švedski ofenzivac Kuluševski u Tottenham je stigao u siječnju na posudbu iz Juventusa. Odigrao je 17 utakmica u Premier ligi i zabio tri gola te upisao osam asistencija. Tottenham ima pravo otkupa za 35 milijuna eura i to će iskoristiti. Argentinski stoper Romero u klub je stigao prošlog ljeta. Na njega će Tottenham potrošiti 45 milijuna eura te otkupiti ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.