Roga naljutila bizarna pogreška zbog koje nije igrao za Dinamo protiv Istre

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je na stadionu Maksimir u prvoj utakmici nove sezone SuperSport HNL-a pobijedio Istru 5:0. Sandro Kulenović postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Arber Hoxha, Kevin Theophile-Catherine i Ronael Pierre-Gabriel. Trener zagrebačkog kluba Sergej Jakirović u drugom poluvremenu napravio je svih pet mogućih zamjena.

Među igračima koji su trebali ući bio je Marko Rog (29). Iskusni veznjak odradio je zagrijavanje i trebao je igrati zadnjih 15-ak minuta susreta. Međutim, nije nastupio na otvaranju sezone jer je u zapisniku pokraj njegova imena bio broj 14, dok je on na dresu nosio broj 30. Rog se zbog toga naljutio.

Rog je na posudbi iz Cagliarija

Podsjetimo, Rog u veljači došao u Dinamo na posudbu iz talijanskog Cagliarija. S obzirom na to da je stigao u trenutku dok se oporavljao od ozljede koljena, u prošloj sezoni stigao je sakupiti devet nastupa za Modre i s njima proslaviti osvajanje SuperSport HNL-a i SuperSport nogometnog kupa.

Posudba mu vrijedi do kraja 2024. godine, a ranije u karijeri igrao je za Varaždin, RNK Split, Napoli i Sevillu. Rogu ovo nije prvi mandat u Dinamu jer je za njega već igrao nakon dolaska iz Splita 2015. godine u transferu vrijednom pet milijuna eura, najvećem u povijesti hrvatskog nogometa. Godinama ima velike probleme s ozljedama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.