Rivaldo: Nisam bio vjernik, a onda sam čuo glasove koji su mi govorili da ću poginuti

Foto: Epa

OSVAJAČ Zlatne lopte 1999. i svjetski prvak s Brazilom, legendarni Rivaldo u intervjuu za argentinski Clarin rekao je da je postao veliki vjernik nakon što je čuo glasove koji su mu govorili da će umrijeti.

Prije 16 godina Rivaldo je u glavi čuo glasove koji su mu govorili da će stradati u prometnoj nesreći.

''Do tada nisam bio vjernik, ali 2004. dogodilo mi se nešto nevjerojatno'', kazao je Rivaldo pa je nastavio:

''Napustio sam Cruzeiro jer nisam igrao, a tada sam počeo čuti glasove koji su mu govorili da ću umrijeti. Čuo sam ih jasno i glasno. Jedan glas mi je rekao da ako budem vjerovao u boga da neću poginuti. Najčudnije je bilo to što sam tada dobio poriv da stalno vozim pa sam tražio izgovore kako ne bih sjeo u auto.''

Rivaldo je rekao kako se sve promijenilo jednog dana kad više nije mogao izdržati i kad je otišao u jedno mjesto u blizini Sao Paula.

''Tijekom vožnje glasovi su postajali sve glasniji. Imao sam osjećaj da će se nešto dogoditi tog dana. Sjećao sam se bliskih ljudi koji su tako poginuli. Moj otac je bio među njima. Vratio sam jako uplašen. Kad sam došao kući, plakao sam kao dijete. Tog dana sam se predao bogu i više nisam čuo glasove'', rekao je Brazilac pa je dodao da je veliki pristaša radikalno desno orijentiranog brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara za koga kaže da je božji čovjek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.