Real je protiv Milana gledao Hajdukovog dragulja. Kreće u pregovore s Bokšićem

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HAJDUKOVI juniori plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u Ženevi u polufinalu pobijedili Milan 3:1 golovima Vrcića u 51., Pukštasa u 69. i Hrgovića u 76. minuti. Za Milan je zabio Zeroli u 83. minuti. Hajduk će u ponedjeljak u finalu igrati protiv AZ Alkmaara, koji je nakon penala izbacio Sporting.

Prva je to utakmica nokaut-faze Lige prvaka ove sezone u kojoj Mate Antunović (19) nije bio strijelac, a nije upisao ni asistenciju. Ipak, španjolska Marca pisala je prije utakmice i potvrdila nakon nje da je na tribinama stadiona u Ženevi bila delegacija Real Madrida. Kako navode manji talijanski mediji, sastojala se od dva skauta i jednog operativca s izvršnim ovlastima, a tamo su se našli baš zbog Antunovića.

Kreću u razgovore

Španjolski velikan je jako zainteresiran za Antunovića, mladića iz pitoresknih Otrić Seoca u Dalmatinskoj zagori, koji je u Hajduk stigao iz omladinske škole Jadran Luke Ploče. Njegov zastupnik je legendarni Alen Bokšić, a navodi se kako će Real odmah krenuti u razgovore s Bokšićem kako bi na ljeto pokušao dovesti Antunovića.

Ranije je o interesu Real Madrida pisao Tuttomercato, ali tada se nije spominjao samo madridski klub. Udinese, PSV, AZ Alkmaar, Standard Liege i Young Boys su također bili klubovi o kojima se pričalo. Jasno je, ti klubovi se ne mogu nositi s interesom Reala. Ako je madridski velikan zbilja tako zagrijan, u njima neće imati konkurenciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.