Ralf Schumacher objavio prepisku bivše supruge i partnera. Optužio ju je da laže

Foto: Profimedia

CORA SCHUMACHER, bivša supruga nekadašnjeg asa Formule 1 Ralfa Schumachera, koji se prošlog mjeseca outao fotografijom s partnerom, optužila ga je za laži u braku i ustvrdila da o njegovom otkrivanju da je gej ništa nije znala. Ralf Schumacher je to demantirao.

"Voljela bih da me Ralf uključio ili barem napravio nešto da budem dio njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tijekom njegove karijere u F1 bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što se priča istina, ali on je to uvijek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba psihološka pomoć", rekla je Cora Schumacher u razgovoru za Der Spiegel i dodala:

"Kad se outao, bilo je to poput uboda nožem u srce. Outanje uvijek utječe na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dijete. Danas osjećam kao da me u braku iskorištavao i kao da sam potratila svoje najbolje godine. Postavljam si puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Ima još i nešto važnije, voli li me? Slijepo sam mu vjerovala i njegova je riječ bila zakon za mene."

Schumacher: Širi se toliko laži

Podsjetimo, brat sedmerostrukog F1 prvaka Michaela Schumachera prije nešto više od mjesec dana objavio je na Instagramu fotografiju sa svojim partnerom i tako javno priznao da je homoseksualac. S Corom ima sina Davida, a njemački mediji sad prenose njegov odgovor bivšoj supruzi objavljen na Instagramu, uz screenshot čestitke koju je ona uputila njegovom partneru Etienneu.

"Uz sve što se događa, htio bih razjasniti da nam je Cora čestitala u rujnu (početkom listopada) 2023. jer je mislila da smo se vjenčali. Zbog toga je bila i sretna. Šteta je i za mene i Etiennea što se širi toliko laži. Mi obojica samo želimo da nas se pusti na miru", napisao je bivši vozač Formule 1.

Ralf Schumacher se u Formuli 1 natjecao od 1997. do 2007. Nije osvojio naslov prvaka, no imao je respektabilnu karijeru u kojoj je ubilježio šest pobjeda i 27 postolja. Vozio je za Jordan, Williams i Toyotu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.