Rajevac zbog Gane odbio klupu Srbije

SRPSKI 56-godišnji trener Milovan Rajevac, tvrdi B92, odbio je izdašnu ponudu Srpskoga nogometnog saveza (FFS) za vođenje njihove reprezentacije.

Isti izvor tvrdi da je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić izborniku Gane na Svjetskom prvenstvu ponudio mjesečnu plaću od 45.000 eura plus nagradu u slučaju plasmana reprezentacije na Euro u Poljskoj i Ukrajini.

Iako se radi o uvjetima sličnima onima pod kojima je radio dosadašnji izbornik Radomir Antić, Rajevac je ponudu odbio. Srbijanski su mediji ranije pisali da mu Ganci nude novi četverogodišnji ugovor uz zajamčenih milijun dolara godišnje plaće.

Paralelno s vijestima iz Beograda stiglo je i priopćenje iz Ganskoga nogometnog saveza (GFA), iz kojeg izvješćuju da su s Rajevcem postigli dogovor oko produljenja suradnje.

"Sigurno je da ćemo vrlo skoro produljiti ugovor s našim dosadašnjim izbornikom, gospodinom Rajevcem", stoji na internetskoj stranici GFA-a.

Srbima će očito ostati odabir između Lothara Matthäusa i Otta Rehhagela, koji su se spominjali kao alternativna rješenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.