Nogomet

Puyol zadirkivao igrača Seville pa dao obrazloženje navijaču

Foto: EPA

CARLES PUYOL je zadirkivao igrača Seville Susa nakon što je Barcelona sinoć nakon velikog povratka izborila plasman u finale Kupa kralja.

Barcelona je pobjedom nad Sevillom 3:0 nakon produžetaka u uzvratu polufinala Kupa kralja nadoknadila 0:2 iz prve utakmice. Tako je izborila finale u kojem čeka pobjednika para Athletic Bilbao - Levante. 

Suso zadirkivao Pedrija, a Puyol je to zapamtio

Strijelci za Barcelonu bili su Ousmane Dembele u 12., Gerard Pique u četvrtoj minuti sudačke nadoknade te Martin Braithwaite u 95. minuti.

Veznjak Barcelone Pedri je nakon Sevilline pobjede u prvoj utakmici smatrao da je njegova momčad oštećena za penal, a izjavu je prenio Chiringuito. Ofenzivac Seville Suso je podijelio izjavu na Twitteru i stavio plačljive smajlije i tako zadirkivao Pedrija.

Puyol je zapamtio tu objavu te ju je podijelio nakon pobjede Barcelone. Legendarni kapetan katalonskog kluba dodao je opis u kojem piše: "Laku noć", uz plavo i crveno srce.

Dao je obrazloženje navijaču Seville

Na Puyolovu objavu reagirao je jedan navijač Seville koji je napisao: "Ti također, Carles?".

Potom je Puyol dao obrazloženje za svoju objavu.

"Također što? Mislim da uvijek moraš poštivati kolege. Kao što je važno znati kako gubiti, tako je važno znati kako pobijediti. Pedri nije zaslužio to, a u nogometu se sve vraća", napisao je Puyol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.