Pušu i na hladno: Hajduk demantira da traži ex-yu pojačanja

IAKO se Splićani već pitaju hoće li Hajduk odustati od Etiena Velikonje i Fatosa Bećiraja jer možda i oni, poput Ilče Naumovskog, navijaju za krivi klub, činjenica je da lideri s Poljuda nisu ni zainteresirani za spomenuti dvojac. Tako nam je barem, vidno uzrujan kontinuiranim medijskim nagađanjima, priopćio prvi operativac Hajduka.

Tragom napisa nekih medija da je Hajduk bacio oko na mlade napadače Etiena Velikonju (Nova Gorica i mladi slovenski reprezentativac) i Fatosa Bećiraja (Budućnost) kontaktirali smo prvog čovjeka Hajdukove struke.

Ivan Buljan je odlučno demnatirao interes kluba za bilo kojeg od ova dva igrača. Hajduk dakle, ne traži napadače od Nove Gorice do Podgorice. Prema napisima crnogorskih medija Bećiraj košta nikad manje, svega milijun i pol eura.

"Apsolutno nema nikakvog kontakta s bilo kojim od te dvojice i ovo je samo dokaz onog što se događa svakog prijelaznog roka: novinari provale ime nekog igrača i odmah ga se proglasi potencijalnim igračem Hajduka."

"Da je istina da su navedeni igrači na mom popisu, kao i svi oni ostali čije je ime u opticaju, taj popis ne bi mogao nigdje stati koliki bi trebao biti" odrješito je medijskim slagačima poljudske kadrovske križaljke poručio Buljan.

D.R:/Z.A.
Foto: Dan

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.