Transferi

PSG kupio igrača kakve ranije nije ni pomišljao kupiti

Foto: Guliver Image/Getty Images

DOVOĐENJE Pabla Sarabije može predstavljati zaokret u transfernoj politici PSG-a. 

Francuski klub prethodnih godina potrošio je stotine milijuna eura na razne zvijezde kako bi osvojio Ligu prvaka. Danas je njegova momčad pred raspadom jer klub žele napustiti i Neymar i Kylian Mbappe, najskuplji igrači u povijesti nogometa.

"Igrači moraju postati svjesni svoje odgovornosti. Stvari će odsad biti potpuno drukčije. Igrači će morati više raditi, više se truditi, a kome se to ne sviđa - vrata su mu otvorena. Ćao! Moraju znati da se nisu ovdje došli zafrkavati, nego ozbiljno raditi. Nema više nikakvih zvijezda", poručio je nedavno vlasnik kluba, katarski milijarder Nasser Al-Khelaifi.

Transfer Sarabije, koji je u Pariz stigao iz Seville za 18 milijuna eura i potpisao ugovor na pet godina, presedan je u poslovanju francuskog kluba koji je prethodnih godina imidž gradio dovođenjem Neymara, Mbappea, Edinsona Cavanija, Angela Di Marije, Davida Luiza, Thiaga Silve, Zlatana Ibrahimovića, Gianluigija Buffona... 

Sarabia nije zvijezda poput nabrojanih kakve je prethodnih godina lovio PSG, ali je prošlu sezonu odigrao za pamćenje i sudjelovanjem u 40 golova bio drugi najubojitiji veznjak Europe iza Brune Fernandesa.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.