HRVATSKA REPREZENTACIJA

Prosinečki: Ne znam tko je Ante Rebić

Screenshot: HRT

NAPADAČ Hrvatske i Milana Ante Rebić odlučio se oglasiti na Instagramu o turbulencijama u hrvatskoj reprezentaciji i pojasniti situaciju sa zamjenom kopački usred utakmice sa Španjolskom u osmini finala Europskog prvenstva. Rebić je u žestokoj poruci poručio da je hrvatska reprezentacija zadnje dvije-tri godine govno i da nema izbornika koji može iskoristiti kvalitetu hrvatskih igrača, a dodao je i prikladni emoticon. 

Rebić je napao je i bivše hrvatske reprezentativce, Robija Prosinečkog te Indexovog stručnog komentatora Gorana Vlaovića, koji je analizirao utakmicu u Indexovom studiju.

Podsjetimo, igrala se 38. minuta kada je Rebić izašao s travnjaka kako bi promijenio kopačke, a baš u tim trenucima Hrvatska je primila gol s igračem manje na terenu. Nakon poraza Hrvatske 5:3 i ispadanja s Eura Rebić je zbog bizarne situacije, ali i loše forme našao na udaru kritika, a internet danima gori od njegovih fotomontaža.

"Španjolci zabijaju dok mi mijenjamo kopačke" - to je bila izjava Zlatka Dalića nakon utakmice u Kopenhagenu koja je Rebića rastavila do kraja. Dalić je po povratku u Hrvatsku  dodao još i kako smo zbog Rebićevih kopački i Gvardiolove vode, između ostalog, ispali s Eura.

Reprezentacija se razišla, a nakon dan i pol javio se Rebić. Trenutno je kod kuće u Vinjanima donjim. Prvo je Dalića nazvao nulom, a onda se prebacio na Vlaovića i Prosinečkog.

 Rebić je na Instagramu napisao: "...a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku!" 

Vlaović u Indexovom studiju objasnio kako zamijeniti kopačke usred utakmice bez da primiš gol s igračem manje 

Goran Vlaović, Indexov stručni komentator u studiju je komentirao situaciju s Rebićevim kopačkama na osebujan način, ali u razgovoru nije bilo nikakvih težih kritika ili ispada prema hrvatskom napadaču.

"Gledam ja gdje je Rebić, tražim ga u dubini ekrana, iako znam da ne može biti tako duboko. Onda smo vidjeli da mijenja kopačke van terena. Ali treba pričekati, ne znamo točno što je bilo. kakav je bio dogovor među suigračima, je li se Rebić javio Daliću ili mu se stvorio bos pred očima. Ne možemo to sada znati", rekao je Vlaović u emisiji koju je u Indexovom studiju nakon utakmice vodila Dea Redžić. 

Potom je Vlaović gledateljima do u detalj objasnio kako zamijeniti kopačke usred utakmice bez da primiš gol s igračem manje i kako su on i njegovi suigrači odrađivali takve akcije. 

Prosinečki odgovorio Rebiću u dvije rečenice. Vlaović: Neću ni komentirati

Robi Prosinečki nije nam se odmah javio na telefon kada smo ga trebali, a kada je povratno nazvao, uopće nismo saznali je li vidio Rebićev Instagram i ono što mu je napadač Hrvatske poručio. Žuti ima običaj šutjeti na liniji. Ispričali smo mu ključne djelove, on je još malo je šutio, a onda se odjevio s dvije rečenice. 

"Ne znam tko je Ante Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme.", rekao je Indexu Prosinečki. 

Vlaović danas nije želio komentirati Rebića. U Indexovom studiju idući put gostuje 2. srpnja (petak) prije i nakon utakmice Italije i Belgije. Emisija kreće u 20 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.