Procurile izjave Domenecha pred parlamentarnom komisijom: Možda sam trebao upotrijebiti silu

RAYMOND DOMENECH i Jean-Pierre Escalettes, sada već bivši predsjednik Francuskog nogometnog saveza (FFF), odgovarali su pred parlamentarnom komisijom zbog fijaska na SP-u. Iako je saslušavanje bilo zatvoreno za javnost, informacije su procurile preko Twittera.

Posebno je bio zanimljiv dio o pobuni u autobusu, kada su reprezentativci odbili trenirati...

"Ne znam kako da vam odgovorim što se dogodilo. Svi smo mi ljudi sa svojim zamršenim životima i komplicirano je sve objasniti jednom rečenicom. Mogu vam samo reći da sam gotovo sve učinio kako bih ih privolio da treniraju, uvjeravao sam ih da pobuna nema smisla. Da, sve sam učinio osim upotrijebio silu. Možda sam čak to i trebao napraviti", istaknuo je Domenech.

"Poslije je sve bilo gotovo, kasno za ispravke. Nitko sa mnom više nije normalno razgovarao, a i svi su čitali medije i znali da su moji dani odbrojeni. Sasvim sam izgubio autoritet, nitko me nije slušao, zbog čega je na koncu i ispalo kako je ispalo. Glavnu ulogu u svemu tome imali su mediji koji su to sve najviše potencirali", dodao je.

Bivši predsjednik Saveza Escalettes je rekao kako preuzima odgovornost za debakl jer je 2008. godine odlučio ostaviti Domenecha na klupi Francuske.

"To je bio moj izbor i sada se moram nositi s tom pogreškom. Svjestan sam da više ne mogu obavljati tu dužnost i mogu se samo nadati da se u budućnosti takve greške više neće nikome događati", za kraj će Escalettes.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.