Problem za Hajduk uoči finala Kupa? Liječnici držali prvotimca dok je napuštao teren

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je golom Jana Mlakara pobijedio Slaven Belupo 1:0 u pretposljednjem, 35. kolu SuperSport HNL-a. Splitska momčad time je niz bez poraza produljila na šest utakmica uoči finala SuperSport Hrvatskog kupa, u kojem u srijedu, 24. svibnja na Rujevici igra protiv Šibenika. Kao problem za trenera Ivana Leku, čija je momčad u odličnoj formi, mogla bi se pokazati ozljeda Tonija Borevkovića.

Stoper Hajduka u 76. minuti krivo je doskočio prilikom borbe za loptu. Noga mu se, čini se, izvrnula te je uz podršku liječnika napustio travnjak. Da situacija nije bila dobra, pokazalo je to što mu je puno vremena trebalo da, uz pridržavanje liječnika, dođe s jednoga kraja terena do klupe. Težina ozljede zasad nije poznata.

Podsjetimo, Borevković je 25-godišnji branič koji je do kraja sezone na posudbi iz portugalske Vitorije Guimaraes i kojeg Splićani mogu otkupiti. Utakmica protiv Slavena bila mu je 17. ova sezone za Hajduk, s time da je u posljednjih pet bio prvotimac i samim time jako važan dio zadnje linije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.