Brutalni Cro Copov video kao uvod u spektakl: Evo što čeka Amerikanca

Screenshot (Youtube)

MIRKA FILIPOVIĆA u četvrtak ujutro po hrvatskom vremenu (program počinje već od 7 sati) očekuje dvoboj protiv Amerikanca Muhammeda "King Mo" Lawala u četvrtfinalu RIZIN-ovog Grand Prixa.
 
Bivši Bellatorov prvak je najozbiljniji test za hrvatskog borca u MMA konkurenciji od kada je 2011. otišao iz elitnog UFC-a. Naravno, uz meč protiv Gabriela Gonzage u travnju 2015. na UFC-u u Krakowu koji je Cro Cop odradio maestralno. 
 
Lawal je sjajan hrvač, opasan nokauter s dugačkim rasponom ruku i borac koji je u posljednje dvije godine ubilježio osam pobjeda i tek jedan jedini poraz od bivšeg UFC contendera u poluteškoj kategoriji Phila Davisa. U međuvremenu je pobijedio Dustina Jacobyja, Cheicka Konga, Lintona Vassella i Satoshiha Ishiija, a upravo Lawal brani titulu prošlogodišnjeg pobjednika RIZIN-ovog Grand Prixa na kojem je sudjelovao i naš Goran Reljić.
 
"Došao sam obaviti posao. Prvo Cro Copa, a onda ću riješiti i sve ostale i uzeti taj pojas. Vratit ću ga u SAD, to će biti moj Božićni poklon Bellatoru", samouvjereno je poručio Lawal.
 
Prema kladionicama je Amerikanac, koji je devet kilograma lakši i sedam godina mlađi od Mirka, veliki favorit. Koeficijent na njegovu pobjedu je tek 1,40.
 
No, Cro Cop je najbolji kada je najteže. U to smo se uvjerili nebrojeno puta. Veći je i snažniji od King Moa. Japan i ring mu leže, kao što mu i odgovara turnirski način natjecanja. Prisjetimo se njegovih deset najbrutalnijih i najboljih "japanskih" nokauta dok nestrpljivo iščekujemo ulazak u ring i "Wild boys"...
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.