Primorac: Između Dinama i Hajduka velika je razlika

DONEDAVNI igrač Osijeka, a aktualni napadač Dinama Karlo Primorac prokomentirao je visoku pobjedu nad Croatijom Sesvete u prošlom kolu te najavio skorašnje oglede s Hajdukom u polufinalu Kupa.

"Momčad je ovoga vikenda protiv Sesvećana zaista izgledala jako dobro. Razbili smo Sesvećane u svakom segmentu, a da je utakmicu trebalo pobijediti i 15:0, mislim da bi to moji suigrači učinili", rekao je Primorac za Glas Slavonije.

Karlo još nije sasvim fit, ali vjeruje kako će ozljedom Dode dobiti priliku u prvoj momčadi kako bi se vratio u pravu formu.

"Još nisam na 100 posto svojih mogućnosti, nedostaju mi utakmice. Možeš trenirati koliko hoćeš, ali samo te utakmice dovode u punu formu. Nadam se pravoj prilici i vjerujem da ću je iskoristiti", istaknuo je 25-godišnji napadač, koji je u karijeri imao dosta problema s ozljedama.

Na koncu, Primorac je najavio susret sa splitskim Hajdukom u polufinalu Kupa...

"Gledao sam Hajduk protiv Slaven Belupa, Splićanima se na toj utakmici sasvim otvorilo. No, mislim da je između Dinama i Hajduka velika razlika te da ćemo na terenu to i potvrditi. Naravno, očekujem prolazak u finale Kupa, a kasnije i osvajanje tog trofeja", za kraj će Primorac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.