PRIJELAZNI ROK Vrsaljko na meti talijanskog velikana, Amkar ipak nije doveo bivši zvijezdu Barcelone

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

PRATITE 26. DAN PRIJELAZNOG ROKA 

21:00 SLUŽBENO: Nova španjolska avantura: Halilović u Las Palmasu. >Opširnije

20:30 Lazio i Bologna žele dovesti Alessija Cercija. No, sada se u trku uključio i Wolfsburg. 

20:00 Nevjerojatna priča stiže iz Rusije! Amkar je objavio na Twitteru fotografiju na kojoj su Samuel Eto'o i trener Gadzhi Gadzhiyev. Kamerunac je držao i dres s brojem 36, a navijači kluba krenuli su slaviti. No, na kraju se dogodila bizarna situacija...

"Eto'o je prijatelj kluba i trenera Gadzhiyeva te nije postao igrač Amkara, samo je u pitanju obična fotografija", rekao je direktor Amkara Igor Rezvukin.

19:30 Španjolci otkrili tko je upropastio Srnin transfer u Barcelonu. >Opširnije

19:00 Sao Paulo je želio dovesti Robina van Perisea iz Fenerbahčea, ali je nizozemski napadač odbio jer nije zadovoljan ponudom.

18:30 SLUŽBENO: M'Baye Niang stigao je u Watford iz Milana na posudbu do kraja sezone. Engleski klub je doveo i Maura Zaratea iz Fiorentine, a pred odlaskom je napadača Odion Ighalo, za kojeg kineski Hebei nudi 40 milijuna eura. 

18:00 Southampton je ponudio Napoliju 16 milijuna eura za Manola Gabbiadinija, plus još četiri milijuna bonusa. 

17:30 SLUŽBENO: Bivši igrač Borussije Dortmund, Neven Subotić, postao je novi nogometaš Kolna. 

17:00 Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Juventus zainteresiran za Šime Vrsaljka. On je tijekom ljeta stigao iz Sassuola u Atletico Madrid, no mogao bi se vratiti u Serie A, ali je pitane želi li ga pustiti Diego Simeone.

16:30 Chelsea i Arsenal žele Alvara Moratu iz Reala, koji ga ne želi pustiti ispod 60 milijuna eura.

16:00 SLUŽBENO: Patrice Evra novi je nogometaš Marseillea. Francuz je stigao iz Juventusa kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na 18 mjeseci. 

15:30 SLUŽBENO: Legendarni Xavi produžio je ugovor s Al Sadom iz Katara do ljeta 2018. godine.

14:20 Samuel Eto'o potpisao je za 11. klub u svojoj profesionalnoj karijeri, ruski Amkar.

14:00 Jose Mourinho obavijestio je Anthonyja Martiala kako može napustiti klub. Chelsea bi ga rado vidio u svojim redovima.
13:20 Slaven Bilić pregovara s Milanovim napadačem M'Bayeom Niangom. West Hamova delegacija u Milanu se sastala s njim u hotelu. Zainteresirani su i Crystal Palace, Genoa, Everton i Liverpool.

13:00 Mario Mandžukić ostao je bez omiljenog suigrača, Patrice Evra potpisao je na godinu i pol s Olympique Marseilleom.
12:45 Chelsea planira ponuditi 65 milijuna eura za Artura Vidala, koji već uči engleski i sprema se za odlazak na Otok.
12:30 Rodrigo Bentacur navodno bi trebao uskoro potpisati za Juventus iz Boca Juniorsa, ali priključit će se suigračima tek u veljači.
12:00 Branislav Ivanović navodno je sve godogovorio s ruskim Zenitom. Kapetan srpske reprezentacije dobit će plaću pet milijuna eura, dvostruko više nego što mu je nudio Juventus.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.