Esport

Prijavite se na FIFA 19 turnir vrijedan 10.000 kuna

FOTO: EPA-EFE

KAKO FIFA esport raste u svijetu tako raste i na ovim prostorima, a turniri u FIFA-i 19 postaju sve ozbiljniji. Nedavno su otvorene prijave za FIFA 19 turnir za igrače iz Hrvatske vrijedan 10.000 kuna čija će se završnica igrati sredinom svibnja u Zagrebu. 

>Klinac je Liverpoolu donio prvi esport pokal u povijesti kluba

Prijave za FIFA 19 UMBRO Croatia Championship u organizaciji Clan Gaminga otvorene su do 8. travnja, a online kvalifikacije počinju dan kasnije i trajat će do početka svibnja. Točan raspored u kvalifikacijama ovisit će o broju prijavljenih igrača, a odmah će se igrati nokaut-sistem.

Četiri najbolja igrača osvojit će put u Zagreb o trošku organizatora i borit će se za 10.000 kuna u nagradnim bonovima za dućane Sport Vision u Hrvatskoj. Prvo mjesto osvaja čak polovicu tog iznosa. Završnica natjecanja igrat će se u Arena Centru 18. svibnja. 

Sponzori natjecanja pripremili su i razne druge pogodnosti za sve prijavljene igrače, a moći će se osvojiti i dodatne nagrade. Prijaviti se možete na stranici Toornamenta.

Nedavno je završena prva sezona ePremier League, službenog esport natjecanja u FIFA-i 19 koje organizira Premiership. Nastupili su igrači svih 20 premierligaških klubova. To je samo jedna u nizu svjetskih nogometnih liga koja ima vlastito esport natjecanje. Nerealno je takve stvari očekivati i od HNS-a, ali možda bismo predstavnike nekih hrvatskih klubova mogli vidjeti na domaćem FIFA turniru?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.